ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η INTRICATE Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΤΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ INTRICATE Α.Ε. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ (BESPOKE) ΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ.

Χαράλαμπος Καλλής CEO

ckkallis@intricate.gr

Διετέλεσε για δεκαετίες Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής της Intrakat A.E. (Μέλος του διεθνούς τεχνολογικού ομίλου της Intracom Holdings S.A.), συμβάλλοντας καθοριστικά στην καθιέρωσή της ως μιας από τις τέσσερις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας. Η εμπειρία του καλύπτει δραστηριότητες σ’ ένα ευρύ φάσμα σύνθετων υπηρεσιών, τεχνολογικών εφαρμογών και εκτέλεσης έργων στους τομείς τηλεπικοινωνιών, περιβάλλοντος, βιομηχανίας, παραγωγής, μεταφοράς, διανομής και εμπορείας ηλεκτρικής ενέργειας, μεταλλικών κατασκευών, ΑΠΕ, συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), αυτόνομων συστημάτων παραγωγής ενέργειας (APS).

Ειδικότερα διαθέτει εμπειρία στην διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης κατασκευαστικών εταιρειών και στην εφαρμογή των στρατηγικών επιλογών των εταιρειών μέσω του σχεδιασμού, της διεξαγωγής συμβατικών/οικονομικών διαπραγματεύσεων, διαχείριση και διατήρηση των κεφαλαίων που απαιτούνται για την απρόσκοπτη υλοποίησή τους, την επίβλεψη της κατασκευής, τη θέση σε λειτουργία και την καθημερινή επίβλεψη/λειτουργία έργων σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.

Ο Χαράλαμπος Καλλής έχει συμμετάσχει σε κάποια από τα μεγαλύτερα έργα της χώρας (Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», Ολυμπιακοί Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, Πετρελαϊκές εγκαταστάσεις Texaco), ενώ τα ενδιαφέροντά του αφορούν εφαρμογές νέων τεχνολογιών στους τομείς της ενέργειας, της αειφόρου ανάπτυξης και της λειτουργικής χρήσης της πληροφορικής προς επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Διετέλεσε για χρόνια αποκλειστικά υπεύθυνος ως Γενικός Διευθυντής για τη λειτουργία Βιομηχανικών Κλάδων μεγάλων εταιρειών πετρελαιοειδών, μεταλλικών κατασκευών, διαχείρισης απορριμμάτων κ.α.

Ο Χαράλαμπος Καλλής είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (Msc Cranfield University UK), εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (2017-2019).

Χρήστος Μπαρδόπουλος Deputy CEO

chbar@intricate.gr

Διετέλεσε Διευθυντής του τμήματος Προηγμένων Τεχνολογικών Εφαρμογών της Intrakat A.E. (Μέλος του διεθνούς τεχνολογικού ομίλου της Intracom Holdings S.A.), μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας. Η εμπειρία του στην Intrakat, αφορούσε στη δημιουργία του Τμήματος Προηγμένων Τεχνολογικών Εφαρμογών και πιο συγκεκριμένα σε Εφαρμογές Έξυπνων Πόλεων (Smart Cities), όπως έργα αναβάθμισης οδοφωτισμών Δήμων και Περιφερειών με συστήματα τηλεδιαχείρισης, συστημάτων τηλεμετρίας για αναβάθμιση της λειτουργίας των υποδομών ύδρευσης και την εξοικονόμηση ενέργειας, συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια, συστημάτων πυροπροστασίας δασών και κρίσιμων ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών. Επιπλέον, ασχολήθηκε με την μελέτη, προμήθεια και κατασκευή συστημάτων διαχείρισης αποσκευών σε δεκατέσσερα αεροδρόμια που αναβαθμίστηκαν από την Fraport.

Υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας TBSP Engineering A.E., η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο.

Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας KINTEC A.E. (θυγατρικής της SIEMENS A.E.), η οποία είχε δραστηριότητα σε όλες τις Βαλκανικές χώρες, την Κύπρο και την Αίγυπτο. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, στην ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών τους, στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας πετρελαίων, των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, σε έργα αυτοματισμού τερματικών σταθμών πετρελαιοειδών και σε προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες του επιτρέπουν να συμμετέχει σε σύγχρονα έργα υποδομών, εξοικονόμησης ενέργειας συστημάτων έξυπνων πόλεων και τεχνολογικών εφαρμογών.

Ο Χρήστος Μπαρδόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος Τ.Ε.Ε. από το 1992.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Εκσυγχρονισμός Συστημάτων Οδοφωτισμού (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ βαθμού, Ιδιωτικοί φορείς, ΣΔΙΤ) με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση του φωτισμού των πόλεων.
Εκσυγχρονισμός Συστημάτων Ύδρευσης με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση του πολύτιμου αυτού φυσικού πόρου, εξοικονόμιση ενέργειας και την χωρίς απώλειες λειτουργία τους με βέλτιστα αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία.
Χρήση εφαρμογών έξυπνων πόλεων (IoT) προς επίλυση προβλημάτων των πολιτών, βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής τους και αναβάθμιση της καθημερινής αστικής εμπειρίας.
Σχεδιασμός, κατασκευή και λειτουργία εγκαταστάσεων διαχείρισης και επεξεργασίας απορριμμάτων κάθε κλίμακας καθώς και προτάσεις για βελτίωση της αστικής καθημερινότητας.
Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων με σκοπό τη βελτίωση της αποδοτικότητας αυτών αλλά και τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων προς το περιβάλλον.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εξοικονόμισης ενέργειας για το περιβάλλον, η εταιρεία συνεχώς αναζητά και προωθεί νέες τεχνολογικές εφαρμογές για την αποτελεσματική διαχείριση αυτού του σημαντικού αγαθού προς όφελος των πελατών της και με βάση τους παγκόσμιους στόχους αειφορίας.
Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αλλά και σε έργα αποθήκευσης αυτής, αναγνωρίζοντας έγκαιρα τη σημασία που έχει η ηλεκτρική ενέργεια στη σύγχρονη ζωή αλλά και προβλέποντας την ανάγκη παραγωγής αυτής με ήπια μέσα και μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Hyperion Solar Kit is a pioneering off-grid system, which captures solar power from an external array of solar panels, stores it as electric energy in a set of batteries and then manages through a smart controller the supply of this energy for domestic use.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ (BESPOKE) ΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ, Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ (BESPOKE) ΛΥΣΕΩΝ

TURNKEY ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ