ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (CUTTING EDGE TECHNOLOGY) ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ (SEAMLESS) ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ (BESPOKE) ΛΥΣΕΙΣ.

IFSAS

Η IFSAS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

RESINVEST

Η RESINVEST ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ. ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (EPC), ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

ABB

Η ABB ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ.

FONDA TECHNOLOGY

Η FONDA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΛΥΣΕΩΝ ΕΞΥΠΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. Η FONDA ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 80 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 200 ΠΟΛΕΙΣ Η ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ.

EVERLITE

Η EVERLITE ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΟΣ ΛΥΣΕΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΔΡΟΜΟΙ, ΔΡΟΜΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ), ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ, ΑΥΛΕΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΑΡΕΝΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ Κ.Λ.Π..